NowaJa, - jesteś wprawiona czy początkująca? Jeśli mocno początkująca to zrób klasyczną śmietankę z mascarpone i powtykaj maliny, najprostsze co może być, smaczne i bez ryzyka fakapu 😁
Natomiast najprostszy jaki znam to ten
klik. Tylko pamiętaj, żeby nie słodzić śmietany przy ubijaniu, bo będzie mocno słodki. Możesz też dać 50/50 śmietankę i mascarpone, będzie cięższy, ale stabilniejszy. W upały wspomagam się też często śmietan-fixem, ja wiem, zła chemia, ale wolę trochę tej chemii niż żeby mi tort popłynął 😉
Kilka moich ostatnich, po wyprowadzce na pewno mi spadną obroty przez brak odbiorców 😓 I muszę kupić nowy talerz obrotowy, bo łożysko się wyrobiło i idą paski przy tynkowaniu 😤
Konik mój urodzinowy, w środku biszkopt kawowo-czekoladowy, czarne pożyczki, biały mak 😁