Z tych "bezpiecznych" mięs jest właśnie jagnięcina i wszelkie ryby. Czasem nie tyle mięso uczula, a antybiotyki i hormony jakie były użyte na zwierzakach. Kolejnym alergenem oprócz mięsa mogą być konserwanty.
A dla zainteresowanych mam fajny mały artykuł o truciznach i produkcji karm dla zwierząt. Głównie chodzi o tanie karmy typu Chappi, Frolic itd. Opisane jest krótko jak np w USA do produkcji karm są stosowane uśpione zwierzęta, całe gotowane, razem z sierścią, skórą, kośćmi itd.
[url=
http://www.zwierzaczek.vot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=154:trucizny-w-karmach-dla-zwierzt-domowych&catid=89🤔top-koncernowkom&Itemid=122]KLIK[/url]
Drugi art
[url=
http://www.zwierzaczek.vot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=153:praktyki-przemysu-produkujcego-pokarm-dla-zwierzt-domowych&catid=89🤔top-koncernowkom]KLIK[/url]